Työpolku - täsmäapua työllistymiseen

Onko sinulla sähköinen työnhaku hanskassa? Sujuuko CV:n kirjoittaminen? Miten valmistautua työhaastatteluun? Entä yrittäjyys? Mistä löytää tulevaisuuden työpaikka tai ammatti?

Tule Työpolku-valmennukseen! Tavoitteena on työllistyminen!

 

Työnhakutaidot ajan tasalle

Valmennus on tarkoitettu sinulle, jos tarvitset uutta virtaa työnhakuun, työnhakuasiakirjasi vaativat päivitystä tai tarvitset vinkkejä työnhaun eri vaihtoehdoista. Autamme sinua tavoittelemaan unelmiasi - löytämään työtä tai tulevaisuuden suunnitelmiasi tukevaa koulutusta.

Ketterästi verkossa 

Tule rohkeasti mukaan ja samalla päivität työelämän digitaitosi ajan tasalle. Valmennukset toteutetaan toistaiseksi etänä ja voit osallistua vaikkapa kotisohvaltasi valmennuspäiviin. Samat ajankohtaiset teemat käydään läpi nyt yhdessä verkossa: ryhmässä, itsenäisesti työstäen ja verkkomateriaalien avulla. Lisäksi saat henkilökohtaista tukea valmentajaltasi jo ryhmäjakson aikana.

Valmennus alkaa 5 päivän ryhmämuotoisella osiolla, jonka aikana päivität työnhakuasiakirjasi vastaamaan tämän päivän vaatimuksia ja kehität oman osaamisen markkinointia. Jakson aikana saat henkilökohtaista ohjausta valmentajaltasi ja käyttöösi laajat verkostomme sekä ajanmukaiset työnhakuvälineet.

Ryhmämuotoisen valmennuksen loputtua saat henkilökohtaista uraohjausta noin kolmen kuukauden ajan, jolloin sinua tuetaan työpaikan hakemisessa.

Työnhaku-kaavio

Kenelle?

Työpolku-valmennuspalvelu on sinulle Uudenmaan TE-toimiston asiakas, joka haet työtä ja kaipaat ohjausta ja tukea työllistyäksesi.

Valmennuksen tavoitteena on työnhakutaitojen parantaminen ja sinulle sopivan työllistymisratkaisun löytyminen.

Valmennuksen sisältö

  • Kokonaistilanteen kartoitus
  • Omien vahvuuksien löytäminen ja hyödyntäminen itsesi markkinoinnissa
  • Työelämä- ja työmarkkinatietous
  • Vaihtoehtona yrittäjyys
  • Työnhakuvalmennus ja työnhaun asiakirjat
  • Tietotekniikka ja sosiaalinen media työnhaussa
  • Sähköiset työnhakupalvelut (mm. LinkedIn)
  • Työnhaun eri kanavat
  • Työhaastatteluun valmistautuminen ja vuorovaikutus­taidot
  • Työllistymissuunnitelma

Käytännössä

Valmennuksen kesto on 90–120 päivää. Siihen sisältyy ryhmämuotoista työnhakuvalmennusta 5 päivää ja noin 3 kuukautta valmentajan tukemaa työnhakua. Sen aikana sinulla on mahdollisuus osallistua eri teemaisiin työnhakua tukeviin pajoihin ja saada vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta.

Valmennukseen osallistuminen edellyttää sitoutumista valmennukseen koko sen ajaksi.

Työpolku - täsmäapua työllistymiseen 2021 (s. 1-2).pdf

Työpolku 2021 (s. 1).pdf

Job Path 2021 (s. 1).pdf

Valmennukseen hakeutuminen

Hae valmennukseen täyttämällä hakulomake täältä >

 

 
Yhteistyökumppanit:

Omnia-logo Live-logo Hyria Business Institute -logo